Diákmunka


Diákmunka

Munkalehetőség szociológusoknak

Centrul de Resurse pentru Cetatenie Activa angajeaza in Cluj-Napoca SOCIOLOG in cadrul proiectului "Egalitate reala, nu conceptuala!".
Durata colaborarii va fi de aproximativ 4 luni. Persoana angajata va face parte dintr-o echipa care va avea ca obiectiv elaborarea unui studiu privind segregarea bazata pe gen existenta pe piata muncii din regiunea Nord-Vest.
Obiectivul general al studiului este conturarea unui tablou al regiunii Nord-Vest din punct de vedere al discriminarii bazate pe gen pe piata muncii in vederea identificarii de masuri pentru combaterea discriminarii.

RESPONSABILITATI:
• Elaborarea metodologiei de cercetare si a instrumentelor de analiza;
• Conturarea particularitatilor pietei muncii la nivelul regiuneaii Nord-Vest prin identificarea documentelor relevante pentru domeniul egalitatii de gen pe piata muncii si analiza acestora (legislatia in domeniu la nivel national si international, cercetari anterioare, statistici, studii de caz);
• Identificarea actorilor relevanti de la nivelul regiunii Nord-Vest (institutii publice, organizatii ale societatii civile etc).
• Analia situatiei actuale in cee ace priveste segregarea pe piata muncii la nivelul regiunii Nord-Vest;
• Propunerea de masuri concrete pentru combaterea discriminarii pe piata muncii;
• Prelucrarea si analiza cantitativa si de continut a datelor;
• Realizarea raportului de cercetare care sa contina o analiza detaliata a datelor obtinute in urma cercetarii, aspectele relevante identificate, tipologii, tendinte actuale si previziuni, concluzii, etc.

CERINTE:
• studii superioare de lunga durata in domeniul sociologiei;
• minimum 2 ani experienta in domeniu;
• cunostinte de operare a calculatorului: Microsoft Office, Internet;
• cunoastere la nivel mediu SPSS si Excel;
• implicare anterioara in realizarea de cercetari cantitative si/sau calitative, inclusiv redactarea de rapoarte de cercetare;
• capacitatea de analiza si sinteza;
• abilitati de lucru in echipa;
• disponibilitate de a lucra 4 ore/zi (pot fi distribuite si inegal) de la sediul proiectului.

DESCRIEREA PROIECTULUI:

Proiectul "Egalitate reala, nu conceptuala!" are ca obiectiv dezvoltarea si promovarea principiului egalitatii de sanse si de gen pe piata muncii, in regiunea NV, prin realizarea unei campanii de informare si de constientizare privind egalitataea de sanse in randul femeilor, prin oferirea de servicii profesioniste de formare profesionala, atat in aria calificarii, cat si a perfectionarii si prin realizarea de studii relevante si organizarea de intruniri la nivelul autoritatilor publice, partenerilor sociali si organizatiilor societatii civile.

Trimiteti CV-ul dvs. in format EuroPass, insotit de o propunere a structurii studiului la adresa Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. sau Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Data limita: 10.10.2014.

felveteli plakat 2017

December 8-án nyílt meg, és a tervek szerint december 20-áig látogatható az a kiállítás, melynek keretében 17 trópusi lepkefaj több mint 160 élő egyedét tekintheti meg a kolozsvári közönség. A...
Read more...
A Babeș–Bolyai Tudományegyetem a legelső helyen szerepel a romániai egyetemek globális rangsorában az Egyetemi Metarangsor–2017 felmérés alapján, amely a hazai egyetemek hierarchiáját az egyéni teljesítmények kombinációjának eredményei alapján határozza meg,...
Read more...

Keress bennünket a Facebookon!

Elérhetőség

titkarsagTitkárság

1989 Dec. 21 u., 128 sz.

400604 Kolozsvár

Tel:  +40-264.42.46.74

        +40-264.41.99.58

Fax: +40-264.42.46.74

Tanulmányi épület

Plugarilor utca, 34 szám

400604 Kolozsvár

Térkép