Diákmunka


Diákmunka

Félsziget Kutatás Felhívás

Kedves Diákok!

A Max Weber Társadalomkutató Alapítvány és a BBTE Magyar Szociológia Tanszék kilencedik éve végez felmérést a Félsziget Fesztivál látogatói körében, melynek során elsősorban a fiatalok fogyasztási szokásait, értékrendjét illetve jövőterveit vizsgáljuk.
Kutatásunkkal alapvetően a következő kérdésekre próbálunk meg választ kapni: - Milyen fogyasztói, illetve életstílus szerinti csoportok különböztethetők meg? - Mi jellemző az egyes csoportok fogyasztói státusára/magatartására?

Mint minden évben, az idén is meghirdetjük a Félsziget-fesztivál terepkutatást, amelyre téged is szívesen látunk.
A terepkutatásra a Félsziget fesztivál ideje alatt, július 17-21 között kerül sor Kolozsváron.

Elvárások:

  • részt venni a fesztivál egész ideje alatt
  • napi 4-5 kérdőív (kb. 20 perces) lekérdezése a módszertani szabályoknak megfelelően.

Mit biztosítunk:

  • heti Félsziget jegy
  • ebéd
  • szállás (sátorhely, azoknak akik igényelik)

Természetesen, akik nem dolgoznak rendesen, azok szankciókban részesülnek, beleértve a hetijegy-karkötő azonnali visszavonását. Túljelentkezés esetén szelekció lesz, július elején kiértesítünk, ha a résztvevők listájára, vagy a várólistára kerültök.
Jelentkezési határidő: 2013. július 1.
A jelentkezéshez kérjük a következő linken elérhető űrlapot töltsd ki: http://bit.ly/1026fo1 

Kérdés esetén forduljatok bizalommal Kiss Zitához a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Üdvözlettel,
Veres Valér

felveteli plakat 2017

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány tehetségkutató projektje első lépéseként várja olyan, Kárpát-medencei, kiemelkedő tehetségű 16-30 éves nappali tagozatos fiatalok jelentkezését, akik: – kimagasló tanulmányi eredménnyel rendelkeznek – országos, illetve nemzetközi tanulmányi-,...
Read more...
A kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem idén is szerepel a felsőoktatási intézmények reprezentatív nemzetközi rangsorában. A frissen megjelent adatok szerint a Babeș–Bolyai Tudományegyetem egyike annak a négy romániai felsőoktatási intézménynek, amelyek az...
Read more...
Irodai program
KMEI Hírek 2017-06-08 06:37
Június 8-án, csütörtökön (azaz ma) csak délig, illetve 9-én, pénteken (azaz holnap) nem lesz nyitva az iroda. Budapestre utazunk, az általunk bonyolított ösztöndíjpályázatok ügyében rendezett megbeszélésre.
Read more...
A közeljövőben várható a 2017/2018-as tanév őszi szemeszterére a miniszteri ösztöndíjas részképzés pályázat kiírása - teljes szemeszteres részképzésre és részképzős tanulmányútra.A pályázat meghatározó, egyik legfontosabb melléklete a magyarországi intézménytől kapott...
Read more...

Keress bennünket a Facebookon!

Elérhetőség

titkarsagTitkárság

1989 Dec. 21 u., 128 sz.

400604 Kolozsvár

Tel:  +40-264.42.46.74

        +40-264.41.99.58

Fax: +40-264.42.46.74

Tanulmányi épület

Plugarilor utca, 34 szám

400604 Kolozsvár

Térkép